Frøkner og Fruer

Frøkner og Fruer
– en verden af unikke detaljer

Frøkner og Fruer, som tidligere lå i Hune, har nu til huse i nye, lyse lokaler på Springvands Torvet 6 i Blokhus.

Gå på opdagelse i butikken og lad dig inspirere af de mange farver, former og detaljer i et sortiment der er ganske enestående – her finder du brugskunst, lavet af lokale kunsthåndværkere, en samling af unikke værker, du ikke kan købe hvor som helst. Frøkner og Fruers univers byder også på smukt og hyggeligt interiør og brugskunst, der kan tilføre dit hjem personlige detaljer og stil. Gå på jagt efter skønne gaveartikler til mennesker du holder af eller flotte farverige indslag til dit køkken.

Hos Frøkner og Fruer er vores dagsorden, at give vores gæster en god oplevelse og vi tror på at smil avler smil og at de gode historier beriger dagen og lever videre i morgen.

 

Godt nytår til alle vores kunder

Vi holder en lille vinter pause og åbner butikken igen torsdag d. 16. februar. I mellemtiden vil vi flytte rundt og ændre på butikken og vi får en masse nye og spændende varer. Vi glæder os til at byde velkommen igen.

 

Venlig hilsen

Frøknerne og fruerne

 

 

 

Besøg os i butikken i Blokhus på adressen Springvands Torvet 6,
9492 Blokhus

 

Åbningstider:

Vi holder en lille vinter pause og åbner butikken igen torsdag d. 16. februar.

 Find det hos os

Vi har fyldt butikken med en verden af unikke detaljer og et stort udvalg af:

Brugskunst, fransk landstil, smukt nordjysk glaskunst i et væld af farver, mundblæst glas, flotte malerier fra nordjyske kunstnere, delikatesser, unikke glasrelieffer, tørklæder af nunofilt, afrikanske fairtræde kurve, patchwork med enestående detaljer, møbler med sjæl, gaveartikler, gammelt trælegetøj, vintage, perler af genbrugsglas, notesbøger, kunsthåndværk på bestilling og meget andet.

 

Følg os på Facebook

 

Tilmeld nyhedsbrevet

Indtast din e-mailadresse:


Nordjysk Webdesign ApS