Frøkner og Fruer

Frøkner og Fruer
– en verden af unikke detaljer

Frøkner og Fruer, som tidligere lå i Hune, har nu til huse i nye, lyse lokaler på Springvands Torvet 6 i Blokhus.

Gå på opdagelse i butikken og lad dig inspirere af de mange farver, former og detaljer i et sortiment der er ganske enestående – her finder du brugskunst, lavet af lokale kunsthåndværkere, en samling af unikke værker, du ikke kan købe hvor som helst. Frøkner og Fruers univers byder også på smukt og hyggeligt interiør og brugskunst, der kan tilføre dit hjem personlige detaljer og stil. Gå på jagt efter skønne gaveartikler til mennesker du holder af eller flotte farverige indslag til dit køkken.

Hos Frøkner og Fruer er vores dagsorden, at give vores gæster en god oplevelse og vi tror på at smil avler smil og at de gode historier beriger dagen og lever videre i morgen.

 

Venlig hilsen

Frøknerne og fruerne

 

 

Besøg os i butikken i Blokhus på adressen Springvands Torvet 6,
9492 Blokhus

 

Åbningstider:

Butikken holder vinterlukket i december 2018 og januar 2019, samt februar til torsdag i uge 7.

 

Vi ønsker alle kunder en Glædelig Jul og et Godt Nytår, samt ønsket om et gensyn til en butik med masser at nye spændende varer.

 

 

Find det hos os

Vi har fyldt butikken med en verden af unikke detaljer og et stort udvalg af:

Brugskunst, mundblæst glas, flotte malerier fra nordjyske kunstnere, delikatesser, unikke glasrelieffer, tørklæder af nunofilt, afrikanske fairtræde kurve, møbler med sjæl,  perler af genbrugsglas, notesbøger, kunsthåndværk på bestilling, glassmykker, figurer i glas, puder i lækkert uldent stof, unika beklædning og meget andet.

 

Følg os på Facebook   

 

Tilmeld nyhedsbrevet

Indtast din e-mailadresse:


Nordjysk Webdesign ApS