Frøkner og Fruer

Ildsjæle bag en ganske særlig butik

Vores butik i Blokhus er noget ganske særligt – det er den fordi vi er mange om den. Mange til at løfte opgaverne, mange til at komme med nye spændende idéer og mange til at sørge for at der altid er et stort udvalg af flotte varer på hylderne – noget godt til dig, at komme efter.

Vi er alle dybt engagerede i butikken, men har også andre ting som vi brænder for i livet og arbejder med professionelt og personligt – det er derfor vores butik er noget ganske særligt. Den er nemlig et resultat af de mange helt forskellige personligheder, du kan læse om her:

 

Fru Hanne Rommerdahl

En lokal glaskunstner med mange års erfaring i at lave billeder af glas. Hanne har specialiseret sig i en helt særlig 3D stil, hvor hun indarbejder farver og detaljer i flere lag. Hun laver glasbilleder af kendte bygningsværker, bydele, blomster, børn og meget andet, men du kan også få lavet helt personlige motiver på bestilling, som du kan bruge som gave til fx barnedåb og bryllupper. Dette kan være billeder af huse, motiver af børn, husskilte og meget mere som hun laver ud fra fx fotografier. Du kan desuden møde Hanne på en række udstillinger i det nordjyske. Hun er blandt andet hun hyppig udstiller på Galleri Det Vi Vil i Børglum.

 

Fru Ulla Søholt Nielsen

Ulla laver unika tørklæder og sjaler i nunofilt, af silke og det fineste håndfarvede uld. Ulla er mester i at finde gammelt trælegetøj og børnemøbler som hun sælger i butikken sammen med mundblæst glas og Anni Gamborgs humoristiske ordspil på kort og plakater. Hun har desuden et godt øje til fairtrade og tilbyder derfor fairtrade kurve og perler af genbrugsglas fra Afrika.
www.hossibylle.dk

 

Fru Joan Hansen

Jeg designer og syr beklædning i naturmaterialerne uld, silke og viscose. Alle mine modeller designes, tilpasses og syes på eget værksted. Modellerne er kendetegnede ved at være i et tidsløst men alligevel skævt design, med en anderledes lukning eller et asymetrisk snit – og meget komfortabelt. Alle mine kjoler er i viscose med italiensk digitalprint og laves kun i 3 eksemplarer for hvert tryk.
Facebook: jhdesign.

 

Fru Susanne Kofoed

Susanne laver unikke og umiddelbare smykker i sølv. Hun bruger naturen som inspiration og samler materiale her. Ofte bliver smykket formet i voks og derefter støbt i sølv. Det kan være stængler fra kørvel, frøstand fra valmue, vejbred blommesten og meget andet. En blommesten bliver f.eks. til et led mellem halvædelstene i et armbånd. Toppen fra en valmuestand bliver til ørehængere, bunden til fatning på en perle og frøstanden skåret i skiver bliver til led i armbånd eller halskæde.
www.susannekofoed.dk

 

Fru Maj-Britt Lindequist

Maj-Britt er uddannet pottemager i 1977 samt efteruddannet på Århus Kunstakademi. Maj-Britt laver serier i gode brugsting som kopper, tekander, skåle og kander i dejlige farver. Derudover arbejder Maj-Britt også i raku og endelig også med unika – en fin kombination af håndværk og skulpturelle elementer.
www.lindequistdesign.dk

 

Fru Vivi Rounborg

Vivi har altid gang i strikkepindene og resultatet af hendes flittige hænder kan opleves i butikken. Her er et eldorado af strikkede huer og hatte i alle regnbuens farver. Desuden strikkede og valkede futter i alle størrelser og farver.

 

Fru Mary-Ann Gramstrup

Mary-Ann Gramstrup er uddannet i beklædning på Kerteminde Håndarbejds Seminarium i 1986. Fra 1989-91, havde jeg min egen systue med stofsalg, hjemme fra privaten.
I min fritid sysler jeg med forskelligt håndarbejde. Lige for tiden er det puder og gode rummelige skuldertasker.
Mine puder er lavet af møbelstoffer, der er fyldt ud med dunpuder. De fleste af puderne har knapper, som er udvalgt efter hver pude, så de får et samlet udtryk. Alle puder er med lynlås, så ulden kan vaskes på 30 grader.

 

Fru Elin Krebs

Elin Krebs er autodidakt keramiker, som var det oprindelige materiale. Elin har startet og drevet flere butikker. I flere år havde hun eget værksted med svend og lærling og solgte til både ind- og udland. Efter mange år med keramik fandt Elin sin passion i glasset, som hun kan blive ved med at udvikle og forandre, hvilket ses i hendes unika smykker samt figurer i glas.

www.krebsglas.dk

Besøg os i butikken i Blokhus på adressen Springvands Torvet 6,
9492 Blokhus

 

Åbningstider

Så åbner F&F igen efter en vinterpause.

Fra onsdag i uge 7 og hele uge 8. Derefter lørdage og søndage samt alle skæve helligdage. Fra sommerferien er der åbent alle dage indtil september. Derefter weekendåbent igen.

Frøkner og Fruer åbner med en ny indretning og med nye folk i butikken.

Vi glæder os til at se nye og gamle kunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg os på Facebook   

 

Tilmeld nyhedsbrevet

Indtast din e-mailadresse:


Nordjysk Webdesign ApS